Jewelry Making Contest

Helaas.. stemmen is niet meer mogelijk

Na 2 dagen heb ik gelukkig van een eerlijke deelnemer de 'how to' ontvangen hoe je vals kon spelen met het stemmen. Dat is natuurlijk niet eerlijk, en daar wil ik mijn excuses voor aanbieden. 
 
Van de wedstrijden van een paar jaar geleden kon ik me nog wel een paar 'oneerlijke' momenten herinneren. Bijvoorbeeld stemmen met steeds nieuwe e-mail adressen of foto's gebruiken van iemand anders z'n sieraden. Ik had gehoopt dat het met deze (nogal dure) software een eerlijke wedstrijd zou worden maar helaas.
 
Dit is niet meer genieten van elkaar sieraden en inzendingen maar vals spelen voor shoptegoed. En daar staat dan de naam Beads & Basics boven. Echt verschrikkelijk vind ik dit en ik schaam me dood. Ik wou dat ik hier nooit alle tijd en moeite voor had genomen en ik voel me echt ontzettend lullig tegenover iedereen die ook zijn tijd en moeite gestoken heeft in het maken van de sieraden en een mooie inzending.
 
En wat moet ik nu met de 'winnaars' ? Iedereen heeft inmiddels vrienden en familie gevraagd om te stemmen, inzendingen gedeeld via social media en noem maar op. Maar nu nog winnaars uitkiezen is compleet onmogelijk. Iedereen krijgt 25,- shoptegoed voor de moeite om te hebben meegedaan en ik heb m'n les geleerd. Het is m'n eigen schuld dat ik deze software niet voldoende getest heb maar een sieradenwedstrijd komt er niet nog een keer.
 
Mijn oprechte excuses en ik hoop dat dit niks af doet aan het plezier dat iedereen heeft van het sieraden maken. Ik vond het echt super leuk om alle inzendingen en verhalen van iedereen binnen te krijgen en blijf jullie creaties volgen via de mail of instagram.
 
Liefs Monique Bouwkamp
- eigenaar Beads & Basics
 
vragen of opmerkingen? je kan me altijd mailen op [email protected]